Belægning | Djursland, Syddjurs og Norddjurs

Har du brug for ny belægning i privaten eller firmaet, tilbyder vi professionelt belægningsarbejde i Auning, Randers og på Djursland. Vi har stor erfaring med eksempelvis belægning til indkørsel og belægning til terrasse, som kan udføres i alle typer materialer efter eget ønske.

Vi udfører alle former for belægningsarbejder fra indkørsler og havegange til pladser og fortove. Vi løser opgaverne effektivt og til tiden, og vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Bestil din opgave hos os, hvis du vil være sikker på at få et flot slutresultat.

Flot belægning efter eget ønske

Hos os kan du få det præcis, som du vil have det. Du skal selv vælge, hvilken type belægning du vil have, og så skal vi nok lægge den for dig. Du skal derfor ikke yde noget som helst andet end at se til, mens vi leverer et veludført job til din store tilfredsstillelse. Om det er belægning til trappetrin eller til indkørslen, kan du vælge eksempelvis fliser, herregårdssten eller granit.

Vil du have en fagspecialists vurdering og gode råd, når du skal vælge materialer, er vi til rådighed for dig. Vi har hjulpet mange private og virksomheder med flotte løsninger, så vi ved, hvad der ser godt ud, og hvilke typer belægning der holder sig pæne længst. Hos os er kvalitet en mærkesag, og god service er en selvfølge.

Få et godt tilbud på belægningsarbejde

Skal du have lagt belægning af en professionel fagmand, tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker og krav. Sammen ser vi på en løsning, der er optimal for dig med afsæt i dit budget, ønsker til udseende og materialer.

Med vores udgangspunkt i Auning, dækker vi hele området på Djursland, Syddjurs og Norddjurs.

Du er velkommen til at tage kontakt til os på telefon 40 82 53 80 eller skrive til os på mail@upe.dk. Så hjælper vi dig gerne i mål.

Få et gratis tilbud

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på din entreprenør- eller kloakopgave.​

Vælg opgavetype: