Kloakarbejde på hele Djursland, Norddjurs og Syddjurs

Har du brug for en kompetent kloakmester til kloakarbejde i Randers eller på Djursland, er vi hos Entreprenør Ulrik Poulsen i Auning det, du leder efter. Vi har mere end 20 års erfaring med forskelligartet kloakarbejde i forbindelse med nybyg, reparation og renovering.

Ulrik Poulsen er autoriseret kloakmester og er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri, hvorfor du trygt kan vælge os, når du har et projekt, der skal udføres i høj kvalitet. Vi hjælper både private boligejere og virksomheder, der har behov for en kyndig specialist, der sikrer, at alt bliver udført med stor præcision.

Omhyggelig udførsel af kloakarbejde

Når det kommer til kloakarbejde, er det helt essentielt for slutresultatet, at alt bliver udført korrekt. De mindst utætheder kan være fatale og påføre skader på sokkel og fundament. Vi er altid meget omhyggelige og grundige i alle henseender, da vi står på mål vores resultater.​

Vi klarer alle former for ny anlæg, reparationer, opgravninger og nedlægninger, og vi har udført mange spændende opgaver rundt omkring i hele Østjylland. Har du et ødelagt kloakrør, der skal repareres, eller skal der lægges helt nyt? Som entreprenør kan vi eksekvere på din opgave og følge den helt til dørs, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Bestil din opgave hos os i dag

Skal du have en autoriseret kloakmester til at hjælpe dig med dit kloakarbejde, ser vi frem til at høre fra dig. Vi rådgiver dig gerne og kommer med et uforpligtende tilbud på, hvad der skal laves.
Med vores udgangspunkt i Auning, dækker vi hele området på Djursland, Syddjurs og Norddjurs.

Du kan kontakte os på telefon 40 82 53 80 eller skrive til os på mail@upe.dk, så skal vi nok vejlede og hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på din entreprenør- eller kloakopgave.​

Vælg opgavetype: