Effektiv og miljørigtig nedbrydning | Djursland, Norddjurs og Syddjurs

Entreprenør Ulrik Poulsen i Auning på Djursland udfører alle former nedbrydningsopgaver. Ingen nedbrydningsopgave er for lille og ingen er for stor. Vi nedbryder både en enkelt væg og flere bygninger.

Entreprenør Ulrik Poulsen står både for den nødvendige screening af bygningerne for kortlægning af evt. miljøfarlige stoffer, og vi indhenter også den lovpligtige nedbrydningstilladelse og affaldsanmeldelse hos kommunen.

Inden vi påbegynder nedbrydningsarbejdet, saneres bygningen for miljøfarlige stoffer. Det kan være afslibning af maling, udtagning af fuger omkring vinduer, nedtagning af klinker, eller et tag med asbest, som skal håndteres før nedrivningen kan begynde.

Dernæst gennemføres en indvendig nedbrivning af skillevægge, lofter, gulve, installationer mv., hvorefter bygningen totalnedbrydes. Arbejdsgangene tilpasses naturligvis den enkelte opgave.

Nedrivning til gavn for dig og miljøet

Vores medarbejdere er specialiserede og uddannede i at håndtere komplekse nedrivningsopgaver. Dermed sikrer vi, at vores nedbrydningsarbejde udføres så effektivt som overhovedet muligt til gavn for både miljøet og dig som kunde.

Entreprenør Ulrik Poulsen har stor erfaring med nedbrydning og nedbryder med både omhu og respekt for eventuelle omkringliggende bygninger eller beplantninger.

Vi udfører al nedbrydning sikkert og forsvarligt og kører naturligvis også alt miljøfarligt affald væk til deponering.

Med vores udgangspunkt i Auning, dækker vi hele området på Djursland, Syddjurs og Norddjurs.

Kontakt os for nærmere aftale eller få en pris på telefon 40 82 53 80 eller skriv til os på mail@upe.dk

Vi ser frem til at høre om dit projekt

Få et gratis tilbud

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på din entreprenør- eller kloakopgave.​

Vælg opgavetype: